Sök

Morneon Fasad

Fasadrenovering och takomläggning i Skåne

Vill du renovera fasader med oss?

Våra medarbetare ska känna stolthet över utfört arbete och vara trygga i att ett gott arbete uppskattas. Vi arbetar aktivt för en god och säker arbetsmiljö. Vi har en platt organisation och snabba beslutsvägar. Vi lägger stor vikt vid de anställdas säkerhet och hälsa bland annat genom att tillhandahålla skyddsutrustning och uppdaterade säkerhetsrutiner.

Våra murare och betongarbetare ska ha yrkesbevis och gärna erfarenhet. Murare är ett gammalt yrke med goda framtidsutsikter. Samtliga murare i företaget har förutom yrkesbevis fortbildning genom vår kompetensutbildning i praktisk-teoretisk murnings- och putsningsteknik. Dessutom har både kollektivanställda och arbetsledning produktutbildning hos leverantörer och tillverkare.

Morneon Fasad AB har kollektivavtal och erforderlig ansvarsförsäkring. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och gör kontinuerliga uppföljningar.

Vi har en snabb och tydlig rekryteringsprocess. Vi anställer murare respektive betongarbetare med yrkesbevis och gärna med B körkort. Provanställning kan förekomma och referenser tas.
Kontakta Frej Josefsson på telefon 0735 – 15 35 31 eller skriv till honom på frej@morneonfasad.se